Cykelklubben Svendborg - Dream

Du er her:  
Hjem > Arkivet > 1996 til 2020 > 2012 > Akiviteter > 19.12. Julefrokost
19.12. Julefrokost

Den første torsdag i november har gennem årene været dagen, hvor rytterne fra Cykelmotion Svendborg-Dream - sammen med deres damer - mødes til en gang bowling med efterfølgende spisning for ligesom at sætte et punktum for udendørssæsonens mange fælles aktiviteter.

Denne tradition blev også i år fulgt op, og i Bowl'n'Fun mødtes i alt 33, hvoraf 27 deltog i bowlingturneringen.

Bowling 1 Bowling 2
Bowling 3 Bowling 4

Der var hård kamp om titlen som Bedste Dame, Bedste Herre og Bedste Bane samlet. Det blev en turnering med stor jævnbyrdighed, så spændingen holdt faktisk helt hen til de sidste kast.

Vi spillede i år med Rød Kegle, og et hurtigt skøn er, at den viste sig fra den rigtige side op mod 20 gange på de 7 baner. Når den dukker op, så bliver den "heldige" spiller synlig nervøs, og selvom der var stor opbakning fra de øvrige spillere på banen, så blev resultatet, at det kun 2 gange gav det en Strike og dermed en omgang til banen.

Resultaterne fra turneringen blev følgende:

Bedste Dame:

1  Kirsten C

260 p

Bowling 5

2  Lena

212 p

3  Birthe P

211 p

Bedste Herre:

1  Kenneth

262 p

Bowling 6

2  Flemming S

260p

3  Jørgen "B"

255 p

Bedste Bane:   1. Bane 14
(Kenneth, Peter, Bjarne, Johs.)
939 p    Bowling 7
2. Bane 11
(Kirsten C., Lena, Karen, Birthe P.)
889 p
3. Bane 12
(Flemming S., Erling, Jørgen "B", Steen)
882 p

Bowling 8Formanden Erik M. stod for selve præmieoverrækkelsen, hvor Bedste Dame fik en stor æske chokolade, Bedste Herre et par flasker god vin og Bedste Bane hver en flaske vin – alle fik desuden et diplom til minde om dagen.

Herefter stod resten af aftenen på Bowl'n'Fun's store buffet med rigtig mange lækre sager, som blev afsluttet med is-dessert og kaffe. Der blev også her gået godt til den, og vor lokale ekspert i is-desserter var ovenud tilfreds med både mængde og muligheder for pynt til softicen.

Generelt var holdningen, at vi igen havde haft nogle hyggelige timer sammen, hvor vi fik sagt Tak for i År og lukket udendørssæsonen 2012. Nu kan rytterne på forskellig vis vedligeholde formen, mens man venter på, at foråret skal komme med nye udfordringer på landevejen.


Kære Cykelvenner m.m.

Så er det allerede på torsdag, vi ses til den årlige Bowling-turnering med efterfølgende spisning. I år bliver vi i alt 29, hvoraf 25 skal gennem bowlingen først.

Aftenens program:

  • Kl. 17:45 - aller - aller seneste mødetidspunkt i Bowl’n Fun.
  • Kl. 18:00 - Bowling-turneringen starter præcis. I år spilles også med RØD-kegle.
  • Kl. 19:10 - Vi hylder den Bedste Dame og den Bedste Herre samt den Bedste Bane.
  • Kl. 19:30 - Buffet med Is-dessert og Kaffe.

Ved ankomsten bedes I alle lige sætte et kryds udfor jeres navne. På samme seddel er desuden skrevet, hvilken bane man skal spille på. Herefter er der tid til at finde et par sko og den rigtige bowlingkugle, så vi alle er klar kl. 18,00 til den store dyst.

Der er i år den ekstra finesse i spillet, at vi spiller med "Røb kegle" - se nedenstående turneringsregler. 

  1. Der spilles i 55 minutter (= 1 bowlingtime)
  2. Resultatet efter at alle på banen har færdigspillet de 2 første hele runder indgår i konkurrencen.
  3. På baner, hvor der kun er 3 spillere, lægges gennemsnittet af de 3 spilleres resultater til - det giver banens samlede resultat.
  4. Hvis ikke alle spillerne på en bane er færdige med de 2 hele runder indenfor tiden, må der spilles færdig - giv besked til receptionen og Johs.
  5. RØD KEGLE - hvis den røde kegle står forrest og en spiller laver en STRIKE (vælter alle kegler i første forsøg) kan deltagerne på banen få en skænk fra baren - giv Johs. besked.
  6. Der er præmier til bedste DAME, bedste HERRE og bedste BANE samlet.

Vi ses på torsdag!

Med venlig hilsen og på gensyn
Johannes Pyrdol


Gennemføres under Johannes’s kyndige ledelse og efter de samme internationale regler, som har været gældende hidtil. Baseret på observationer fra tidligere år, kan det for enkelte måske være formålstjenligt, at starte trængningen allerede nu…

Bowling 2012

nach oben