Cykelklubben Svendborg - Dream

Du er her:  
Hjem > Arkivet > Årenes SD'er

Årenes SD'er

Årenes Svendborg Dream'er

"Cykelmotion Svendborg Dream udpeger hvert år et medlem, som i årets løb har udvist godt kammeratskab, ydet en bemærkelsesværdig handling eller som gennem sin aktivitet i forbindelse med cykling har gjort sig særlig fortjent til en æresbevisning.”

1999 - Frank Jensen

For hans store indsats og handlekraft i forbindelse med forsøget på - under gennemførelsen
af årets TOUR de FRANK - at slå rekorden i antal punkteringer pr. 100 km.

2000 - Kenneth Petersen

For den store interesse, opmærksomhed og ikke mindst hjælpsomhed du altid udviser i forbindelse med vores cykelture. Vi kan regne med dig, og du står altid klar med en hjælpende hånd.

2001 - Tommy Angelo Hansen

For din aktive medvirken i klubben og især ved fremstilling af det ekstra cykelstativsamt indhentning af ”Hr. Møllers” tilladelse til at anvende hans ”Palæ” til klubarrangementer.

2002 - Verner Christensen

For din aktive og opmærksomme assistance under Århus-København gennem flere år, men også for din velvillige assistance forbindelse med følgebilens driftsproblemer.

2003 - Kurt Thuesen

”Du er der altid, og det værdsætter vi meget. Din store flid og opmøde til træning har på få år gjort dig til en respekteret og habil motionsrytter. Du har modigt taget fat på de store udfordringer som Århus – København, den store Fyn Rundt og nu Vättern Rundan.”

2004 - Kaj H. Pedersen

"Din deltagelse i Vättern Rundan 2004 viser klart, at du stadig og modigt tør tage fat på de helt store udfordringer. Din jernvilje til at ville gennemføre ser vi alle på med stor respekt. Der skal stor motivation og energi til at komme i den fysiske form, som gør, at du kan gennemføre –selv under så ekstreme forhold, som tilfælde var i 2004”.

2005 - Johannes Pyrdol, Kurt Thuesen og Tommy Angelo

"Jeres indsats med og for oprettelsen af Cykelmotion Sydfyn-Paris, der er med til at højne interessen for motionscykling. Udover arrangementet med turen til Paris med opløb på Champs Elysées få dage før den "rigtige" Tour de France har opløb samme sted, har I også formået at sponsoreret løbet, så der var et ikke ubetydeligt beløb til børnecancerfonden".

2006 - Erik Mølgaard

”Du har som ”direktør” i klubben fod på det hele, og det værdsætter vi alle meget. Din store flid til træning har gjort dig til habil motionsrytter, men også til den, der scorer de fleste uheld. Du har gennem årene modigt taget fat på store udfordringer i ind- og udland, og sidste sommer blev det så til en tur til Paris – gennemført på trods af et ikke helt sammenvokset kraveben.”

2006 - Leon Smidt

"Som instruktør for Svendborg Dream's spinning hold gennem flere år, har du bevaret din entusiasme med at drive holdet frem til en form, som er med til at starten udendørs om foråret, bliver det rene barnemad, og vi føler os nærmest som en hvis hr. Palle Lykke"

2007 - Jørgen "Bimba" Christensen

”Din lyst til motionscykling er der ingen, der er i tvivl om, med de mange kilometer du selv køre om året. Du er samtidig en af de flittigste til vores træningsture, og du holder dig ikke tilbage med nogle gode føringer. Du er altid behjælpelig som mekaniker, når der er nogen, der har problemer med cyklerne.”

2008 - Henrik Storm

"Din hjælpsomhed kender ingen "grænser", om det er DK, D, NL, B, F eller E på vej til Madrid, så var du ham, der var med til at gøre en forskel. Med dit rolige overblik, blev alle problemer løst og din lidt specielle humor var med til, at gøre turen til en oplevelse for os alle"

2009 - John Parmo Petersen

"De få år du har været medlem af Cykelmotion Svendborg-Dream, har du vist stor interesse for de arrangementer, vi har holdt.
Din store skræk for at køre ned ad bakker, er efterhånden overvundet, bl.a. med "touren" Sydfyn-Pars i 2008, de Østrigske Alper og nu tilmelding til Alpe D`Huez 2010."

2010 - Steen Ascanius

"Du er en af dem, der altid er mødt med en positiv indstilling til klubben, hvor du også har lagt mange timer i træningen, der bl.a. har ført dig til Byernes by Paris og toppen af Alpe d`Huez."

2011 - Jørn Pedersen
"Der er mange der bidrager gennem året, men vi har forsøgt at finde en, der i særlig grad har stukket næsen frem, på den absolutte positive måde.
Valget faldt på Jørn Pedersen der har vist en utrolig opbakning til træning og løb og som altid bidrage positivt til det hyggelige samvær. Kurt Thuesen overrækker Diplomet.
Tusind tak for indsatsen. Diplomet betyder så også, at du fremover ikke må køre fra nogen af de 3 i motionsudvalget."
Svend Hjort

2012 - Svend Hjort

"Som WEBMASTER for klubben, har du med stor interesse arbejdet med vores hjemmeside, resultatet bærer tydeligt præg af din professionelle og entusiatiske indstilling til det opnåede resultat.
Du er også på pletten ved diverse arrangementer med dit kamera, friske billeder bliver hurtigt lagt på hjemmesiden, til stor glæde for medlemmer og andre brugere." 

 2013 - Erling Hansen

Du har været medlem i mange år og deltaget i de fleste arrangementer samt trofast OB rytter.
Da vi stod og manglede lokaler/plads til vores nye klubtøj og cykelstativ sprang du straks til, din trailer har også flittigt været brugt til løb vi har deltaget i.
Du har altid været tro og loyal overfor klubben, så valget har ikke været os svært.

2014 -Bjarne Lyngsø

" Selv om dit niveau på Cyklen har ligget langt over gennemsnittet, har du altid haft focus på sammenholdet og altid været hjælpsom ude på ruterne.
Alt dette og dit til tiders venlige gemyt - har gjort dig til årets dream`er " 

 2015 - Flemming la Cour

" Et styrt i Ringe og senere kontakt med en umotiveret placeret stander i et vejkryds ved Johannes Jørgensens Vej, var hvad ser skulle til for at holde dig fra klubbens træningsture, indtil da havde du været en af de flittigste til at møde op, du er ligeledes trofast til spinning i SOLO Fitness - hvor du også glad deltager i vores lille sociale fredags sammenkomst efter endt træning."

2016 - Ole Espe

Du er flittig deltager til vores træning, selv om du yderligere må lægge nogle km. på, fra Skårup.
Du var en god vandbærer på Paris-turen.
Og så var der lige det med BOWLING !!!

2017 - Bruno Smidt Kristensen

Som nyt medlem af klubben har du på fremragende måde været med til, at sætte dit præg i klubben og her tænkes ikke mindst på årets tur til L` ARGENTERA i SPANIEN, hvor du havde planlagt til mindste detalje, en cykel oplevelse for klubbens medlemmer.

 


   


   


 

nach oben