Cykelklubben Svendborg - Dream

Du er her:  
Hjem > Arkivet > 1996 til 2020 > 2013 > 5. maj Hellerupturen

5. maj Hellerupturen

Så er vi ved at være klar til afgang.

Opstart
Søndag d. 5. maj (Danmarks befrielsesdag), væguret bimler kl. er 6.30. det er i dag der skal køres Hellerup Tur, ruterne er 80km og 100km, med start kl. 8.00 fra Wandalls Centret, hvor en af klubbens sponsorer holder til, nemlig EUROSPAR.
Her bliver der fotograferet, med alle 15 ryttere og billedet er samme dag lagt på hjemmesiden, som forside.

Inden starten går snakkes om påklædningen, temp. er 8-9 gr. , nogen har korte, andre knickers og andre igen lange bukser, trøje/jakke fordelingen er også meget forskellig, til gengæld er alle i godt humør.

Kl. 8.00 går starten og OB holdet  ligger sig i front og bestemmer tempoet der bliver skiftet flittigt og alle når Ellerup i samlet flok.

Beskrivelse fra 100 km ruten
Herefter bliver gruppen delt i to, 80km holdet over Gislev og 100km holdet over Ørbæk, begge til Lykkesholm- Ellested-Ravnholt-Hellerup-Freltofte, hvor der er fælles depot, 80km holdet som blev overhalet ved Pederstrup ankommer 2 minutter senere.

Den sidste del af turen går for 80km holdes vedkommende, over Fjellebro-Stenstrup-Kirkeby Sand og A9 til Svendborg, samlet 88km.

100km holdet kører Espe-Krarup-Hundstrup-Ulbølle-Fjellebroen- Svendborg, ender med 103km og 26.8 i snit, nul punktering.

Der blev sluttet af på Mira Mare med lidt læske til ganen. Alle er enige om, at det har været en kanon dag.
Ruten kan ses ved at klikke på billede eller HERBeskrivelse fra 80 km ruten "der havde lidt rigligt at kæmpe med"
Vi havde en god tur i går. Den var lidt hård ved os, da vi jo kun var 3 mand, mens I jo var 12 til til at klare modvinden - det giver jo lidt flere pauser. Vi blev også ramt af et par uheld. Min den venstre sko startede omkring Gislev med at blive løs i klampen, og ved Lykkesholm måtte jeg stramme efter, og det viste sig, at der manglede en af skruerne. Jeg strammede efter flere gange med et dækjern - vi havde ingen skruetrækker.

Så - lige ud for Fjellebro - lød det et kæmpe brag. Jørgen S.' s forslange sprang, og der var en 20 cm lang flænge. Og dækket var også ødelagt - det var blevet alt for stort til hans hjul. Han måtte ringe efter en servicevogn. Men nu var der også faldet en skrue mere af min sko, og Erling måtte bruge vold for at få mig løs af cyklen. Jeg lånte Jørgen "Knald"´s venstresko hjem.
Det blev ca. 88 km.     

 


 

HELLERUP TUREN Søndag d. 5. maj. fra WANDALLSCENTRET kl. 8.00

Distance 80km – 100km – 120km.

Alle følges ad til Ellerup, herfra køres der over Hellerup til depot i Havrevænge v. Freltofte,

80km holdet over Gislev.
100km – 120km holdet over Ørbæk.

I Havrevænge bestemmes hvem der vil køre 100km eller 120km. Slesvig-Holsten ryttere vil nok være interesseret i den lange rute, vind og vejr på dagen vil også spille ind, men alt op til en selv.

 

nach oben