Cykelklubben Svendborg - Dream

Du er her:  
Hjem > Arkivet > Svendborg-Rom > Sponsorer

Sponsorer

Den 8. september 2010

Kr. 133.500

Onsdag den 1. september 2010 blev det sponsorbeløb, som var kørt ind under Svendborg - Rom turen overrakt til direktøren for Børnecancerfonden Marianne Nielsen. Det var lykkedes os 6 ryttere at lave et overskud på kr. 133.500 i forbindelse med turen. Vi havde valgt at tage en sejltur med skonnerten META på det skønne Svendborg Sund for at fejre denne festlige afslutning på Svendborg - Rom.

Vi sejlede ud vest på til Skarø - i modvind - og så blev der returneret mod Svendborg for fulde sejl. Det var en herlig oplevelse i pragtfuldt vejr.

Hele truppen vil hermed gerne takke alle omkring holdet, som på en eller anden front har gjort det muligt at gennemføre den 2.364 km tur til Rom. En særlig tak til alle sponsorer, der med deres bidrag har været med til at støtte en rigtig god sag.

ALLE GODE GANGE 3 - som vi kaldte turen i år - består af turene til Paris i 2006, til Madrid i 2008 og til
Rom i 2010. Det blev til ialt 6.283 km, og vi fik på disse turer indsamlet ialt kr. 350.000 til Børnecancerfonden. 

Den 20. maj 2010

Holdet er tidligt på aftenen vel ankommet til Peters Pladsen i Rom efter en sej sidste etape, og efter en ialt 2364 km lang cykeltur. Gensynet med koner og kærester var stor, og så er der dømt ferie.

Den 11. maj 2010

Rytterne er efter 4 etaper nået til Bonn og har ramt Rhinen, som nu skal følges de næste dage. Webmasteren har modtaget billeder de første etaper, som Keld har haft med hjem.
Se dem på http://picasaweb.google.dk/Johs.Pyrdol/FireFRsteEtaper?feat=directlink

Prolog - Torsdag d. 6. maj

Billeder fra prologen kan ses på http://picasaweb.google.dk/Johs.Pyrdol/PrologAndet?feat=directlink

Rytterne samledes ved EUROSPAR i Wandallscentret og kørte i samlet trup til Svendborgsund. Her mødte de "hjælperytterne", som skulle cykle sammen med dem gennem byen til SIMAC på A.P. Møllersvej. Hjælperytterne var denne gang tidl. fodboldlandstræner Richard Møller Nielsen, byrådsmedlem Ulrik Larsen (V), Byrådsmedlem Jesper Ullemose (V), Byrådsmedlem Morten Petersen (V) og Steen Ascanius (Svendborg Dream). Desuden havde Fyns Politi beredvilligt stillet en patruljevogn m/chauffør til rådighed, så der blev hold sammen på feltet på turen til SIMAC. Bagest kørte holdets følgebil.

Ole Krosteig, Svendborgsund, var vært ved et glas fadøl, og han ønskede holdet "god medvind" på turen.
Holdet med ledsagelse kom hurtigt gennem byen og blev ved SIMAC modtaget af familie, venner, sponsorer samt borgmester Curt Sørensen. I SIMAC's kantine var skole vært med sandwich, øl vand og vin ved afskedsreceptionen. Der var ca. 75 personer samlet for af bakke holdet op og sende dem af sted på den lange tur mod Rom.

Efter velkomst ved Erik Mølgaard blev der holdt et øjebliks stilhed for at mindes rytteren Ole Mølgaard, der
døde for ca. 3 uger siden. Ole var lillebror til Erik, og han skulle have været med på turen til Rom. Borgmester Curt Sørensen holdt en tale til holdet, ønskede dem god tur og håbede på, at de undervejs ville støtte og hjælpe hinanden. Han medbragte en gave fra byen og efter et 3-foldigt hurra, indbød han holdet til at møde op på rådhuset, når de kom hjem igen.

Richard Møller Nielsen for talte et på anekdoter, men pegede også på det meget væsentlige for holdet - nemlig sammenhold, samarbejde og motivation. Han påpegede at holdet jo repræsenterede Svendborg, men i udlandet er det jo Danmark de står for. Han sluttede med at opfordre forsamlingen til at synge nationalmelodien, og "Der er et yndigt land" lød lystigt gennem hele huset.

Efter at have nydt lidt spiseligt og fået et glas, var det tiden til, at Erik fik præsenteret turens trøje - den er
pink og uddeles dagligt til en af rytterne, som har gjort noget særligt.

Så var det tid til afgang, og de sidste knus, kys og formaninger blev givet. Holdet var på vej, og denne gang fulgt på vej af et hold hjælperyttere - John Parmo (Svendborg Dream), Steen Ascnaius (Svendborg Dream), Svend Ejlersen (Team Tåsinge), Lars Ølund (Svendborg Dream), Henrik Strange (Svendborg Dream) og ikke mindst Svend Friis (www.bike-alone.dk), der havde taget fri fra træningen til sin tur Nordkap-Gilbratar. Rytterne havde valgt at tage turen sammen med holdet - ud i medvind og hjemover i kraftig modvind.

DMI's vejrprognose for fredag d. 7. maj 2010 kl. 05.00 siger:
Massivt regnvejr, Kraftig vind og Temperaturer på 4 – 5 grader.
Svendborg–Rom Holdet har derfor besluttet at starter turen sydpå allerede om torsdagen umiddelbart efter dagens reception - d.v.s. kl. 17.15 således det passer til færgen med afgang fra Bøjden kl. 19.00.

Program for PROLOGEN

kl. 14.45 Mødested restaurant ”Svendborg Sund” - måske en ”lille” fadøl inden start.
kl. 15.00 Start på turen gennem byen via Hotel Svendborg, Sct. Jørgensvej til A.P. Møllers Vej.
kl. 15.20 Ankomst til SIMAC på A. P. Møllers Vej.
Her vil holdet blive modtaget af sponsorer, cykelvenner og familie.
kl. 15.30 Reception i SIMAC’s kantine - diverse indslag
kl. 17.00 Tak for i dag og god tur til Rom
kl. 17,15 Rytterne starter deres tur på ca. 2.500 km mod Rom
Svendborg Dream ryttere er velkommen til at følge på vej til Bøjden - en fin torsdagstræningstur.

 

 

nach oben