Cykelklubben Svendborg - Dream

Du er her:  
Hjem > Arkivet > Aktiviteter 2021 > Fødselsdage

Fødselsdage

Nu er datoen lagt fast for vores jubilæumsfest, det bliver fredag d. 19. november i ”DEN BLÅ KIRKE” (Resume).CYKEL-MOTION SVENDBORG DREAM

25 ÅRS JUBILÆUMSFEST 19. NOVEMBER 2021

UDDRAG FESTTALE

”I UNDRER JER MÅSKE OVER AT DET IKKE ER FORMANDEN, DER SKAL HOLDE DENNE TALE. ERIK HAR, AF FORSKELLIGE ÅRSAGER BEDT MIG OM AT TRÆDE TIL.

MEN TRO IKKE AT HAN IKKE HAR HAFT EN FINGER MED I SPILLET. ”

”KLUBBENS STIFTERE VAR 9 TRÆTTE OLDBOYS FODBOLDSPILLERE FRA SFB, HVOR FYSIKKEN IKKE MERE VAR TIL AT SPILLE FODBOLD PÅ SÅ HØJT ET PLAN, SAMT TORBEN HANSEN.”

DER BLEV AFHOLDT EN STIFTENDE GENERALFORSAMLING, HVOR BL.A. VEDTÆGTERNE BLEV VEDTAGET. VEDTÆGTERNE ER GENNEM ÅRERNE BLEVET TILRETTET, MEN EN PGF. ER UÆNDRET.

” PGF 2 ”KLUBBENS FORMÅL”

DEN LYDER SOM FØLGER:

”CYKEL-MOTION SVENDBORG DREAM HAR TIL FORMÅL AT SAMLE RYTTERE TIL UDØVELSE AF MOTIONSCYKLING SAMT DET SOCIALE SAMVÆR, SOM DETTE MEDFØRER.

JEG TROR IKKE DER ER NOGEN DER VIL MODSIGE MIG, NÅR JEG PÅSTÅR AT DET HAR VI TIL FULDE OPFYLDT.”

”ERIK HAR FORTALT ET PAR ANNEKDOTATER FRA DISSE TURE.

DER VAR BL.A. ET ÅR DEPOT VED VISSENBJERG. MENS ALLE DE ANDRE HOLD FIK UDLEVERET VAND OG TØRRE SANDWICH, HAVDE ET PAR AF CYKELENKERNE ARRANGERET KYLLING OG RØDVIN. ”

”DE 10 FLAG PÅ INDBYDELSEN REPRÆSENTERER DE LANDE MEDLEMMER FRA CYKEL-MOTION SVENDBORG DREAM CYKLET I.”

”ALLE DISSE AKTIVETETER KOMMER IKKE AF SIG SELV, DET KRÆVER ET STORT ARBEJDE AT FORBEREDE OG GENNEMFØRE. OG SÅ  KAN DET VÆRE EN STOR OPGAVE AT HOLDE STYR PÅ DENNE FLOK.

TAK TIL ALLE DER HAR BIDRAGET HER TIL, MEN DER SKAL ISÆR RETTES EN TAK TIL FORMANDEN/KLUBEJEREN ERIK OG  KAREN DER HOLDER STYR PÅ  VORES ØKONOMI.

LAD OS SAMMEN REJSE OS OG UDBRINGE ET TREFOLDIGT HURRA FOR VORES CYKELKLUB CYKEL-MOTION SVENDBORG DREAM.”


Billeder fra en hyggelig aften.

nach oben