Cykelklubben Svendborg - Dream

Du er her:  
Hjem > Arkivet > 1996 til 2020 > 2014 > Tilmeldinger

Tilmeldinger


Den 22.dec. 2014

JULEFROKOST EFTERVEER . . . . .

2014 går på held og der har stort set været holdt et arrangement vær måned, siden udendørs sæsonen startede i marts/april. Kulminationen var årets julefrokost, her var der gode muligheder for at få snakket om årets forskellige sammentræf og hvad det nye år ville bringe.
Bestyrelsen ser frem til endnu større opbakning til arrangementer i 2015, det kræver dog, at man fra starten af sæsonen, er med på cyklen og kommer i god form, kommer man først bagefter, ved vi godt det bliver sværere at komme i gang igen.
Nu er julen lige om hjørnet og nytår står for døren og et år er gået, derfor ønsker bestyrelsen alle med familie og venner, en rigtig glædelig JUL og et godt nytår cykel Nytår.

Pbv. Formanden/Julemanden/ Erik


Den 17. dec. 2014

Hej alle julegæster . . .

Endelig blev det onsdag den 17/12-14 ,dagen hvor årets højdepunkt kom, hvad kunne det dog være ,ja,selvfølgelig årets julefrokost. Som sædvanlig på Six Pence ,vi kom valsende på lidt forskellige tider ,men alle var dog klar kl 18, selv John P nåede det . Spændingen var jo stor, kunne Mogens igen i år leve op til standarden ,ja snydt blev vi ikke. Efter at der var sunget julesange, kunne vi så begynde at spise ,det varede ikke længe før snakken gik lystigt og der var gode historier og glade minder fra året Efter nogen tid blev der lidt mere larm og vi tænkte alle "hvad nu" derpå kommer der nogle lyde som lyder noget i retning af - Ho-Ho , Ah tænkte vi ,julemanden kommer også i år ,ganske rigtig ,der kom julemanden ,lidt ældre måske også ,lidt mere træt ,men ,men tænk på hans program ,så forståeligt ,han ville dog ikke synge med os i år -øv Men han havde sækken (ja, altså sækken med gaver ,ikke julemor ) begyndte at dele gaver ud ,utroligt , hvad han har i sækken ,en kæphest -en ny cykel (til  Bjarne ) et mærkeligt hoved (hvad mon han har tænkt på Kenneth) en kagerulle og mange flere sjove og spændende ting Han havde også nået at være i forbindelse med den Svenske cykelunion (for mærkelige ture) her havde han fået hvervet at skulle uddele en flot medalje for en flot præstation (godt kørt Mogens P. Tillykke ) Efter endt arbejde vinkede julemanden farvel og rejste afsted med sine rensdyr Det var dog synd at Erik M igen i år gik glip af julemanden (havde fået dårlig mave ,sad på potten ) synd ,men der var nu nogle der mente at julemanden og Erik måtte havde talt sammen, der kom en kommentar "han har jo Erik's sko på " ,jeg tror nu at det var tilfældigt
Tak til alle deltagere og julemanden.

 God Jul samt et godt Nytår - hilsen Peter Krogsgård   


 Onsdag den 17.december


 

Undermenu

⇑ ..
nach oben