Cykelklubben Svendborg - Dream

Du er her:  
Hjem > Arkivet > Svendborg-Madrid > Deltagere

Deltagere

En vanvittig IDÉ
for en god IDÉ

Ved et par sammenkomster blandt gode venner, tillod min gode ven Anders Damm sig at komme med bemærkninger om, at det med at cykle til Paris, som jo i øvrigt mange gør, ikke stod for ham som den store udfordring.
Nej, det ultimative havde for ham altid været at cykle til Madrid i forbindelse med Vueltaen. I løbet af en sådan aften bliver Anders mere og mere stålfast, så nu er der kun Madrid, der tæller.

En vanvittig IDÉ
Efter at have tænkt tanken lidt igennem, begyndte der at spire en mulighed for, at jeg ville tage ham på ordet, da jeg ikke var helt sikker på, om han mente det. Sidste gang Anders havde cyklet var ”Århus–København” i 1998.
Jeg præsenterede så en rute på ca. 2.500 km til Madrid og sagde, at vi kører fredag d. 5. september, og han kan bestemme, om vi skal starte kl. 8.00, eller om vi skal vente til kl. 12.00.
Så kan det godt være, at Anders fik noget galt i halsen. Med en bemærkning om, at man da havde lov til at have sine drømme, og hvis det endelig var, ville han først tage stilling til marts – ja, ja, det korte af det lange blev, at Anders fik 8 dage til at beslutte sig.
Anders sagde JA på visse betingelser - noget med hastigheden og antal kilometer pr. dag, men det overhørte jeg helt, han skal bare se at komme i form.
Vi lod ideen cirkulere i vores cykelklub ”Svendborg Dream”, og hurtigt var der 4 ryttere, som meldte sig - nemlig Kurt Thuesen, Jørgen ”Bimba” Christensen, Henrik Storm og Tommy Angelo Hansen. På nær Jørgen har vi alle tidligere kørt Sydfyn-Paris.
Vi har besluttet ikke at være flere, da det giver problemer med overnatninger, da der ikke bliver forudbestilt værelser til turen.

Den gode IDÉ
er, at vi besluttede, at køre overskudet til Børnecancerfonden. Det betyder, at hver rytter selv betaler kr. 10.000 til turen, og vi skal have tøj til sponsor-reklamer og en servicevogn, hvorpå der ligeledes kan reklameres.
N. Kjær Bilcenter A/S i Svendborg har lovet os en FORD-transit, der bliver stillet gratis til rådighed i de 3 uger turen tager frem og tilbage.
Da vi nu havde fået en bil, skulle der også findes en supporter. Anders’s bud var Viggo Aagaard. Viggo, som engang fik en turistcykel i fødselsdagsgave - i øvrigt adskilt - var et halvt år om at få den samlet og har aldrig været i nærheden af en racercykel - den går ikke Anders!!! Men Viggo sagde JA, og jeg er sikker på, at han er manden, der er med til at gøre en forskel, så vi ryttere kan yde det bedste hver dag.
Det er utroligt vigtigt, at alt omkring os fungerer optimalt, og jeg er sikker på, at Viggo bliver en god supporter.
Vi havde faktisk besluttet, at vi ikke skulle have nogen hjemmeside, da ingen af os er IT-mindede. Johannes Pyrdol, der også er fra ”Svendborg Dream”, kom os til undsætning og tilbød at blive hjemmesidens Webmaster, hvilket vi er meget taknemlige for. Så kan vores budskab før og under turen blive formidlet ud samtidig med, at vi har fået en mulighed for at profilere vore sponsorer bedre og mere.

Nu ligger tiden foran os med træning og opsøgning af eventuelle sponsorer, frem til at være HELT KLAR til d. 5. september. Jeg er sikker på, at alle vil være klar på dagen, så GOD TUR og TUSIND TAK til alle, der er og vil være med til at gøre turen til Madrid til en oplevelse for livet – for os.

Trods alt
En vanvittig IDÉ
for en god IDÉ

Erik Mølgaard


 

nach oben